Chez Madeleine

AD Delhaize De Haan

Stationsstraat 8
8420 De Haan
059 23 30 57

info@delhaizedehaan.be

Openingsuren

Ma/di/wo/za: 8u00-19u00
Donderdag: GESLOTEN
Vrijdag: 8u00-19u30
Zondag: 8u00-13u00

Privacy verklaring

 

BVBA Chez Madeleine (AD Delhaize De Haan) verwerkt persoonsgegevens overeenkomstig deze privacyverklaring. Voor verdere informatie, vragen of opmerkingen omtrent ons privacybeleid, kunt u terecht bij zaakvoerder Jérémie Mouriaux info@delhaizedehaan.be.

 

Verwerkingsdoeleinden

BVBA Chez Madeleine verzamelt en verwerkt de persoonsgegevens van klanten voor klanten- en orderbeheer (o.a. klantenadministratie, opvolgen van bestellingen/leveringen, facturatie, profilering en het verzenden van marketing en gepersonaliseerde reclame).

 

Rechtsgrond(en) van de verwerking

Persoonsgegevens worden verwerkt op basis van artikel 6.1. van de Algemene Verordening Gegevensbescherming. De klant heeft steeds het recht om de gegeven toestemming voor het verwerken van de gegevens, in te trekken.

 

Overmaken aan derden

Indien dit noodzakelijk is ter verwezenlijking van de vooropgestelde doeleinden, zullen de persoonsgegevens van de klant worden gedeeld met andere vennootschappen (van de Delhaize group) binnen de Europese Economische Ruimte die rechtstreeks of onrechtstreeks met BVBA Chez Madeleine verbonden zijn.

 

Bewaarperiode

De persoonsgegevens verwerkt voor klantenbeheer zullen worden bewaard gedurende de termijn die noodzakelijk is om aan de wettelijke vereisten te voldoen (onder andere op het gebied van boekhouding).

 

Recht van inzage, verbetering, wissing, beperking, bezwaar en overdraagbaarheid van persoonsgegevens

De klant heeft te allen tijde recht op inzage van zijn persoonsgegevens en kan te laten verbeteren indien ze onjuist of onvolledig zijn, ze laten verwijderen, de verwerking ervan laten beperken en bezwaar maken tegen de verwerking van hem betreffende persoonsgegevens op basis van artikel 6.1, met inbegrip van profilering op basis van die bepalingen.

Bovendien, heeft de klant het recht om een kopie (in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm) van zijn persoonsgegevens te bekomen en de persoonsgegevens te laten doorsturen naar een andere vennootschap.

Teneinde bovenvermelde rechte uit te oefenen, wordt de klant gevraagd om:

Een E-mail te verzenden naar info@delhaizedehaan.be

 

Direct marketing

De klant heeft het recht zich kosteloos te verzetten tegen elke verwerking van zijn persoonsgegevens met het oog op direct marketing

 

Klacht

De klant beschikt over het recht om een klacht in de dienen bij de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer (Drukpersstraat 35, 1000 Brussel – commission@privacycommission.be).